Flikar

fredag 26 juni 2009

Vardagsrums-makeover fortsätter...

Idag är det inte bara fredag, vilket alltid är ljuvligt i sig, utan även Johans sista arbetsdag innan hans semester. Äntligen, säger jag! Nu får jag sällskap här hemma och dessutom får Johan välbehövlig vila från jobbet.
Fast det blir förstås lite ur askan i elden för honom, garaget står ju här hemma och väntar på att bli färdigbyggt. Men det är ändå skillnad på att jobba på jobbet och jobba hemma, eller hur, så det ska nog inte vara några problem. Vi kommer vila också. :)

Min makeover av vardagsrummet är fortfarande igång och har faktiskt gjort stora framsteg bara den senaste veckan. Nu börjar jag faktiskt se ett slut på denna makeover! :) Gamla möbler ut och nya möbler in, kan man sammanfatta de senaste händelserna. Dels hittade jag ett jättefint vitrinskåp och byrå i samma serie som vårt matbord när jag besökte Mio häromveckan. Eftersom serien är utgående hade de halva priset på den och då var valet inte så svårt - bara att slå till!

Sen hittade vi en mindre soffa på EM till specialerbjudande som vi också slog till på. Vi tyckte våra nuvarande kändes lite för stora för rummet, speciellt när vitrinskåpet och byrån kom på plats. Jag lyckades dessutom sälja våra "gamla" soffor på Blocket efter att annonsen varit inne bara några timmar - perfekt.

Det som saknas nu är tavlor, och det kommer som jag berättat tidigare bli förstoringar av några av mina foton. Jag beräknar ha dom klara till slutet av juli (jag börjar bli realistisk i mitt tänkande när vardagsrummet kommer bli klart...).
Sen är jag på jakt efter ett tyg från IKEA att sy kuddfodral till soffan av, men det har varit slut sen ca månaden tillbaka och det verkar dröja innan de tar in det igen. Typiskt. Jag har verkligen förälskat mig i det där tyget. :/ Den som väntar på nått gott....?

4 kommentarer:

 1. kul med nya mobler!det ar alltid kul att stoka och fixa i hemmet!fina nya mobler!!!kul att ha semester da!!!!ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. glomde saga...du har en ny award hos mig....

  SvaraRadera
 3. Vad kul! =) Du måste visa bilder när allt är klar! Kram/A-S

  SvaraRadera
 4. Tack för awarden men vill helst inte att du länkar till min blogg, då den är rätt så privat fast jag har den öppen. /Ann-Sofie

  SvaraRadera