Flikar

torsdag 18 juni 2009

Dan före dopparedan...typ.


Bordsdekorationsbukett, midsommar -07.


Bordsdekorationsbukett, midsommar -08.

Imorgon är det midsommarafton och vi ska för tredje året i rad stå som värdinna och värd för firandet. Tidigare år har vi haft partytält men i år har vi ju vårt garage som är så pass färdigt att vi kan använda det som festlokal. Det kanske är tur det för vädret verkar något ostadigt; förmodligen uppehåll men ingen vidare värme. :/
Det blir välkomstdrink, grillning, jordgubbar med glass till efterrätt och lite lekar i form av tipsrunda, kubbturnering och så klart (Playstation) Singstar. Lite karaoke är tradition på våra midsommarfester! :) Vi blir ca 20 personer och jag tror det blir jättekul!

I eftermiddag kommer min kära syster hit för att hjälpa mig med förberedelserna. Jag tänkte vi ska cykla en sväng och plocka blommor till bordsdekorationsbuketterna. Får se vad vi kan hitta, föregående års buketter ser ni ovan (klicka på bilderna för att se en större version).
Men först måste jag åka och handla lite. Jag glömde det nästan viktigaste när jag storhandlade i tisdags, nämligen sillen och så ska jag köpa jordgubbar och blåklint.

Hoppas ni alla får en supertrevlig midsommarhelg! På måndag är jag tillbaka igen med andra veckans bilder från mitt sommarSverige.

Kram!

3 kommentarer:

 1. Du ar verkligen organiserad.Blommorna var ju underbart fina dom andra aren!!!Trakigt att vi inte for upp till midsommar,vi var bjuden pa brollop uppe i jamtland dar jag kommer ifran.ostersund,men min make kunde inte fara ifran jobbet dessa dagar....hoppas ni far underbart vader!!

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbaar midsommar!!! Önskar dig och Johan en GLAD midsommar och på mån kommer det massa härliga bilder i sommarsverige kan jag tänka mig. Kram

  SvaraRadera
 3. Har firar vi ingenting,som en vanli dag idag.Forsta aren hade vi alltid organiserade fester alla vi svenskar.Swea anordnade en fest forra lordagen,men vi gick ej.
  Jag har feber,men ar uppe pa fotter......barnen mar bra som tur ar.Ha det sa bra!!!Spannande att se kort senare!!!

  SvaraRadera