Flikar

tisdag 26 maj 2009

Ny vecka, nya tag.

Ojojoj vad tiden går fort, det var ju inte riktigt meningen att jag skulle bli borta från bloggen såhär men det blev visst så. Dagarna rusar iväg och med det fina vädret vi haft antar jag att utomhuslivet lockat lite mer än att sitta inne framför datorn. Men jag lovar bot och bättring! ;)
Mina sista tulpaner, fyra är det kvar, lyser upp i allt det gröna med sina aprikos-rosa-röda blommor. Så himla fina!

De senaste dagarna har spenderats mycket med familj och vänner men vi har även hunnit med lite trädgårdsarbete, snickrande på garaget och så har Johan mekat lite med Nissan.

Lill & Emil undersöker äppelträdet. Några skutt senare var Emil i toppen (tur att det inte är så högt!).

Emil & Lill är sedan dryga veckan tillbaka ute varje dag på äventyr. Det funkar perfekt med kattluckan, de springer in och ut precis när de vill. Man kan verkligen se hur mysigt de tycker att det är och ingen av dom har (hittills, peppar peppar...) varit hemifrån någon längre tid. De är alltid hemma när vi vaknar på morgonen och de spenderar alltid några timmar under dagen sovandes i hemmets trygga lugn.
Lill har både förvånat och gett oss många leenden genom att komma springandes när man ropar på henne, precis som en hund, och hon är lika kelen ute som inne. Emil är fortfarande mer försiktig än Lill, men han vågar mer genom att titta på vad Lill gör och ta efter henne, så han gör framsteg hela tiden.

Lill spanar läget.Emil har perfekt kamoflage där han sitter vid stenmuren.

Har jag berättat att jag ska börja en ekonomiassistentutbildning? Det är en kvällskurs som jag och några från jobbet kommer gå och ikväll kör vi igång. Ska bli spännande, men jag är lite nervös inför pluggandet. Har ju inte pluggat sen gymnasiet och det är nio år sen (!!!). Det är bara att hoppas att disciplin, när det kommer till att plugga, har kommit med åldern... ;)

1 kommentar:

  1. du är så duktig på att fota, om jag någon gång är på öland eller i närheten ska du få ta minst 1000 bilder på barnen när dom leker och stojar. Ska försöka mig på att ta "det perfekta" kortet i sommar på dom och sedan göra en tavla av den :O)
    Har ju glömt att säga en sak till dig... Du vet min favvo butik här i bålsta där advents siffrorna kommer ifrån, hon har fri frakt under hela maj (om man köper för minst 300 kr) kika på min kompis blogg "Anna med mera" finns på sidan av min och hon länkar till Eikkala den lilla inredningsbloggen :O)

    SvaraRadera