Flikar

fredag 8 maj 2009

Mission kattsängar complete.
Jag har ju snöat in mig på inredning i New England/marin stil och håller så smått på att fixa till vardagsrummet i den stilen nu, så när jag hittade dessa kuddar på Rusta igår (och med tanken att jag faktiskt var på jakt efter nya filtar eller kuddar till dom) så var jag bara tvungen att köpa varsin till Emil & Lill.
När jag kom hem passade kuddarna dessutom perfekt i deras korgar och både Emil och Lill blev nyfikna på sina nya sängkläder.
Hihi, visst är de söta!? ;)

3 kommentarer:

 1. Nämen, de passade ju perfekt i korgarna! Men jösses vilka tacksamma fotomodeller till katter du har. Ligger där så perfekt och fint :) Hur lyckas man med det? Mina ligister är det sämre pli på...

  Kram Veronica

  PS: är det Rusta i Kalmar du köpte dem på? Har faktiskt aldrig varit inne där trots att jag bor nära.

  SvaraRadera
 2. Vad fint du gjort åt katterna de ser ut att trivas utomordentligt! =. Själv har vi ju sålt/gett bort våra katter och det känns jättebra för de har kommit till en toppen familj. Nu får de vara utomhus också! =). Det är fint med mig, har ätit en massa godsaker och sett på Talang med sambon-riktigt fredags mys!! :D. Kram på dig/Ann-Sofie

  SvaraRadera
 3. Jag blir så glada varje gång jag kikar in på din blogg! Lill och Rasmus har det verkligen jättebra hos er. Tack för att ni finns!

  /Jenny, Katthemmet Kompis

  SvaraRadera