Flikar

fredag 10 april 2009

Lill är hemma och vi har långhelg. Härligt!


Lill spanar läget.


Emil visar Lill vilka mattor man får "kloa" på.

Igår eftermiddag kom vi hem med Lill. Emil var lite avvaktande mot henne till en början och fräste litegrann men sen var han förvånansvärt cool. Han höll oss sällskap under kvällen och lät Lill vara själv, kanske lika bäst så hon fick hämta sig lite.
Det märks tydligt skillnad mot hur Emil var när han flyttade hem till oss; Lill inte lika skygg och betydligt keligare. Hon håller sig på lite avstånd och stundtals undangömd än så länge men det är ju helt förståeligt, det är ju mycket nytt för henne nu.

Idag har de vågat nosa på varann lite mer och jag tror de känner igen varandra nu (de har ju nämligen bott tillsammans på katthemmet). De springer efter varann, pratar och stryker sig mot varann. Jag är ju långt ifrån kattexpert men visst bådar det gott? :)

2 kommentarer:

 1. Gulligt!!! Klart att dom båda är JÄTTE glada för varandra. Emil för att han har fått en kompis och Lill för att hon är hemma hos någon istället för på "hemmet". GLAD PÅSK och Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilken glädje! Jag är ingen expert men jag tycker också att det låter lovande :) Om de bott ihop på katthemmet känner de säkert igen varandra, vilken lycka att återse en gammal vän!

  Vad roligt att få se foton, de två kommer säkert ligga ihop och sova snart :) Han verkar klok Emil.

  Ni måste haft en spännande och mysig påsk med en ny familjemedlem och allt :)

  Ha det så bra!
  Kram Veronica

  SvaraRadera