Flikar

söndag 5 april 2009

Emil på äventyr.


Ska jag våga...??


Vad är det som luktar här?


Ha ha! Kolla nu vågar jag gå på gräsmattan också!


Nu ska jag minsann på upptäcksfärd!

I helgen har Emil fått komma ut för första gången sen vi hämtade honom i december. Det var så roligt att se honom, han har ju varit nyfiken på världen utanför fönstret innan men när han fick möjligheten att gå ut blev det plötsligt väldigt läskigt.
Han tuffade förstås sakta men säkert till sig och har hunnit med att utforska mer eller mindre hela bygatan under helgen.
I skrivande stund är han fortfarande ute och nu är det husses & mattes tur att tycka det är läskigt. Det skymmer ute och vi tycker faktiskt det är dags för honom att komma hem nu...
Men han kommer förhoppningsvis snart, det blir ju mörkt och kallt ute! Jag menar, här har han ju mat, vatten, godis, varma och sköna sovplatser och dessutom en husse & matte som gärna gosar, kliar och borstar honom.
Inte kan han väl motstå det?! :)

2 kommentarer:

 1. Hej
  Vilken go katt! KLart att han kommer hem!
  Vi är just i valet och kvalet om våra ska förbli innekatter, eller om vi ska släppa ut dem.. jag tycker att det är lite läskigt att släppa ut dem..
  Kul att du vill vara med i Vårteckensutmaningen. Jag lägger till dig på lsitan genast:)
  Välkommen

  Viveka

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se bilder på Emil ute i det gröna. :) Och ännu roligare att fina Lill ska flytta till er! Jag har precis bloggat om att Emil ska bli sambo... /Tass

  SvaraRadera