Flikar

söndag 26 april 2009

Duktiga arbetare får god mat!


Igår hade vi invigning av grillen för i år, på menyn stod helgrillad fläskfilé med klyftpotatis, tzatziki och sallad. Jag hade dessutom gjort en rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt så det var en riktig supergod middag vi fick oss!

Både igår och idag har vi jobbat med garaget; jag har målat medan Johan har sågat foder och målat lite han med. Det har ju varit fantastiskt väder, runt en 20 grader, så det har varit lite surt att stå inne i garaget och jobba (det är liksom varmare utomhus än inomhus) men vi tog igen det lite idag efter lunch då vi la oss på en filt på gräsmattan och slumrade till en stund i solen... Mmm, skönt!

Jag har hunnit med en sväng till IKEA också. Tog med mig min kära mor och shoppade några grejer till vardagsrummet (projektet ni vet), sovrummet och tvättstugan. Tyvärr fanns inte det tyg jag spanat in som jag ska sy kuddfodral till soffan av så det får bli återbesök nån dag framöver...

Ja, påtal om kuddfodral så var det ju något som ni gissade på i förra inlägget. Men det stämmer alltså inte, tyget på bilden är mina nya gardiner! Så fina, så fina! :) Ni ska få se en helhetsbild när jag fått lite mer ordning här (hoppas snaaaart!!!)

Imorgon ska vi gå på konsert, Christian Kjellvander spelar på Kalmar teater så då får man ju passa på att gå dit.

Ha en skön vecka!

1 kommentar: