Flikar

söndag 19 april 2009

Ännu en helg gången.

Var tar tiden vägen, egentligen? Imorgon är det dags att jobba igen och jag ser inte fram emot det direkt. Min grupp gör så enformiga arbetsuppgifter nu sen vi lämnade över våra arbetsuppgifter till kollegorna i Malmö så man blir snabbt uttråkad. Tur att jag har så goa kollegor så att stämningen är bra ialla fall.

I helgen har Johan spikat klart den panel vi hade färdigmålad till garaget. Tyvärr räckte inte det jag målade i höstas utan det saknas ett par brädor. Typiskt. Jag får nog sätta igång med målandet igen nästa helg tror jag. Har för övrigt uppdaterat lite på hemsidan med garagebilder så ni får kika in där och kolla hur det ser ut nu!

Själv har jag klippt gräset för första gången i år. Klippte det inte så kort, så att det ska klara ev. frostnätter, men såg att det blev ordentlig skillnad ialla fall när jag var klar. Sparade lite blommor som växter mitt i gräset och såg dessutom att en massa gullvivor är på g! Me love gullvivor!! De luktar ju såå gott!

Har blivit lite sport-tittande på TV också. Igår såg vi AIK vinna SM-finalen över Warberg i innebandy och idag såg vi AIK vinna borta mot Brommapojkarna i allsvenskans fjärde omgång. Trevligt! :)

Nu ska jag & Johan gosa ner oss i soffan och se "Låt den rätte komma in", den svenska vampyrfilmen som fått superbra betyg. Ser verkligen fram emot att se den, jag är ju lite sucker för vampyrfilmer sådär... ;)

Kram på er och hoppas ni får en skön vecka!

1 kommentar:

  1. Oj så mysigt, lukten utav nyklippt gräs är en riktig försmak på sommaren!! Mys. Läckert fotat!
    Ha det så bra!
    Kram Veronica

    SvaraRadera