Flikar

torsdag 22 januari 2009

PUH!

Har tagit ledigt från jobbet idag och imorgon för att kunna jobba med hemsidan "arbetsgivare sökes". Ja, ni kanske kommer ihåg, det är ju det där projektet som jag och en jobbarkompis satte igång i höstas efter att vi fått besked att vi var varslade.
Nu börjar det närma sig lansering av hemsidan och annonsering i tidningen Barometern och för att hinna klart bestämde jag mig för att ta ledigt från jobbet. Efter att ha jobbat med sidan i fem timmar (!!) idag inser jag att det var ganska smart gjort av mig, annars hade jag ju fått spendera hela helgen med detta istället och på helgen brukar man ju oftast ha lite annat planerat också...
Är fortfarande inte klar men nu har jag bestämt att det får vara färdigjobbat för idag ialla fall. Ikväll blir det spinningträning, ska faktiskt bli skönt att träna efter att ha spenderat hela dagen framför datorn!

1 kommentar:

  1. Sara och Pernilla berättade att det började ta sig med hemsidan och att du och Lena och tagit lite "ledigt" för att slappa framför datorn med hemsidan =0)

    Hoppas det går bra för er. Den kanske behöver sökordsoptimeras?!???!!!

    SvaraRadera