Flikar

torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt År!


Hoppas ni hade ett härligt slut på 2008 allihop, det hade jag!
Mitt första blogginlägg för 2009 blir en tillbakablick över det gångna året.

2008 års...
...lyckligaste ögonblick: vårt bröllop förstås, den 2 augusti. En av det bästa dagarna i mitt liv hittills.
...överraskning: när brudarna överraskade mig på mammas salong och kidnappade mig för min möhippa. Vilken fantastisk dag det blev!
...häftigaste: flygturen jag & Johan fick göra över Kalmar och Öland på vår möhippa/svensexa.
...duktiga: Johan och alla som hjälpt oss bygga och måla garaget.
...resor: England och Tunisien. Två utlandsresor på ett och samma år! Otroligt! *s*
...bakslag: att bli uppsagd och att hela kontoret jag jobbar på i Kalmar ska läggas ned. Finanskrisen och alla andra varsel runt om i Sverige på det. Tack och godnatt. :(
...hjärtesorg: min "extra-svärmor" gick bort i höstas och sen fick min familj besluta att låta vår älskade hund Merlin somna in i november. Fruktansvärt jobbiga händelser. Sådana avsked man egentligen inte vill vara med om.
...babyboom: man inser att man börjar komma upp i åren när många av ens kompisar skaffar barn. 2008 var ett sånt år. Men ack så mysiga de är de små liven!
...tillskott: blir katten Emil som numera berikar mitt och Johans liv med sina upptåg. Och så är han så söt också!
...turturduvor: är min svägerska Jessie och hennes sambo Colin. De gick (äntligen! ;)) och förlovade sig och nu ser jag verkligen fram emot deras bröllop, förstås, men även hennes möhippa. Hämnden är ljuv you know... ;)
...atleter: är jag, min syster Anna och vår mamma Marie. Vi tog oss i kragen, köpte träningskort och började träna. Vi har varit superduktiga och kommer fortsätta lika starkt detta år. Eller hur?! :)

Nu ser jag fram emot vad 2009 har att erbjuda. Jag hoppas på ett färdigt garage, kanske renoverar vi lite mer i huset, självklart hoppas jag på ett nytt jobb (med mer betalt än jag har idag vore ju inte helt fel ;)) och så ska det bli mysigt att få fira vår första bröllopsdag! Vad som mer kan hända, ja det får tiden utvisa...

1 kommentar:

  1. Ser ut att ha verit en toppen år för dig och Johan. Ska bli kul att följa ditt 2009 :O)

    SvaraRadera