Flikar

tisdag 6 januari 2009

En tisdag som är en söndag som är en tisdag.


Sitter här på min nya favvoplats, uppkrupen i soffan framför braskaminen och med den bärbara datorn i knät. I soffan brevid mig ligger en väldigt trött Emil. Han sover vanligtvis under vår säng, där känner han sig helt trygg, och därför är det extra mysigt att ha honom här brevid istället. Alldeles avslappnad och utslagen, lille Emil sötnosen. ;)
Han har bott hos oss tre veckor nu och är fortfarande lite skygg, men han blir modigare hela tiden. Han har t.ex. ätit godis ur min hand, Johan har fått klappa honom lite och så vågar han nu visa sig när vi har gäster hemma också. Det är så kul att se alla framsteg han gör! :)

För övrigt är det ju sista dagen på långledigheten för oss idag. Känns lite konstigt att man måste tillbaka till vardagen och jobbet imorgon men som tur är är det redan onsdag då så det blir en kort arbetsvecka.
2,5 vecka, som ialla fall jag varit ledig (ok jag jobbade dagen innan nyårsafton men det räknas knappt), har gått fort. Under denna ledighet har vi faktiskt tagit det himla lugnt (om man bortser från jul och nyår då vi hade stort kalajs här hemma) och det har varit så himla skönt. Inget speciellt planerat utan tagit dagarna som de kommer.

Under denna veckan har jag ett allergitest att se fram emot (not!), vi har ett födelsedagsbarn (hrm.. knappast "barn" längre va?) i huset och det kommer bli lite kalas på söndag. Men mer om det i veckans bloggande...

1 kommentar:

  1. Emil ser ut att njuta riktigt i soffan! =))/A-S

    SvaraRadera