Flikar

fredag 26 december 2008

Så var julen slut.
I år stod jag & Johan för första gången som var värdinna och värd för julfirandet. Det gick bra tycker jag, hade lite panik när jag såg mitt kök överhopas av disk efter middagen bara (det är ju ångestframkallande!), men det städade vi undan efter x antal fyllda diskmaskiner och lugnet lade sig över mig igen. ;)
Jag tackar min kära mor som hjälpte oss mycket, erfaren och en väldigt bra julvärdinna som hon är. :)
Vi var tolv personer (och en väldigt frånvarande katt) så det var huset fullt. Min julskinka, första någonsin, blev himla god om jag får säga det själv. Saftig och fin, men så var den ju också ca fem timmar i ugnen så det tog sin lilla tid...

I julklapp fick jag bl.a. CD-skivor, en DVD, presentkort på Åhléns och en Maribowl skål från Iittala. Gemensamt fick jag & Johan bl.a. en Wassermaxx (kolsyremaskin) och ett sällskapsspel. Mycket braiga klappar!! :)
Johan och min julklapp till varandra i år, vår katt Emil, höll sig undangömd under vår säng mest hela julafton. Lite för mycket folk för hans smak... Men han fick julklappar ändå. En massa leksaker; möss och bollar i alla dess former. Perfekt, för han gillar verkligen leksaker han kan busa med själv. Husse & matte tackar så mycket för dom å Emils vägnar. :)

Vår julgran, som vi klädde kvällen innan julafton, blev fin tycker jag. Jag har ju köpt en massa kulor och annat smått till granen i år så det var kul att äntligen få se resultatet! Det blev en del kulor över, men men, de kan vara bra att ha ett annat år... ;)

1 kommentar:

  1. Jessie & Col28 december 2008 20:44

    Hej! Ser mysigt ut! Glad att allt gick bra : )
    Kramisar

    SvaraRadera