Flikar

torsdag 4 december 2008

Humor bigtime.


Lucky me! Idag fick jag ett brev med Posten (ända från Spanien) som talar om att jag vunnit 815.950 € (euro) i ett lotteri. De har helt slumpmässigt dragit mitt namn (hur de nu fått tag på lilla mig borta i Sverige?) och nu är jag helt plötsligt stormrik! Vem bryr sig om att man blivit uppsagd från jobbet nu liksom?! :)

Allt jag behöver göra är att fylla i ett formulär med en massa uppgifter om t.ex. min bank och bankkontonummer och sen ringa till en Dr Pablo i Spanien. Fantastiskt!
Enda nackdelen är väl att de vill ha 10% av vinsten för att de är "claims agency". Jag antar att det är nån form av administrativ kostnad de tar ut efter allt arbete de lagt ner på att faktiskt hitta mig. Men det kan de väl få då, jag har ju trots allt kvar 90% av ca 8 miljoner svenska kronor.

De ville egentligen att jag skulle hålla tyst om detta tills pengarna var överförda till mitt konto p.g.a att det hade blivit några tokigheter vid dragningen av vinnarna. Ryktet om vinsterna skulle ju kunna sprida sig och då kanske det kommer en massa folk och kräver dom på vinstpengar också. Men jag tänkte att jag måste ju kunna få berätta för er ialla fall!! :)
Ja, jag säger då det. Lucky me. Vad är oddsen på att en sånhär sak händer en?

PS. Detta inlägg ska läsas med en stor skopa ironi. Jag förstår nog vad de vill åt (=tömma mitt konto), men det kan de ju drömma vidare om. Någon som har någon erfarenhet av såna här lurendrejare? Ska jag ta det till Polisen eller varna allmänheten genom tidningen eller vad gör man? Jag kommer nog ta med till roliga timmen på jobbet imorgon ialla fall.... ;) DS.

3 kommentarer:

  1. =) Helt otroligt!!! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Vilka idioter! /A-S

    SvaraRadera
  3. men jag har ju vunnit the spanish lottery 2 eller 3 ganger! du ligger i la tjejen!! traffade en kille i malaysia som oxa vunnit o han undrade om det var sant - han sa att han fick lov att betala en summa for att fa pengarna... erm! good luck with that!

    SvaraRadera