Flikar

måndag 17 november 2008

I'm back!


Igår kl. 14.35 landade vi på Arlanda och möttes av minusgrader och snö. En smått chockartad upplevelse för oss som plaskat i Medelhavet och legat på beachen och haft det gutt den senaste veckan... Men men, det är tillbaka till verkligheten som gäller nu så det är lika bra att digga läget.

Vi mjukstartar ialla fall veckan med att vara lediga idag. Kändes som att vi behöver det för att komma ikapp lite. Kylskåpet behövs fyllas på och ett klädberg måste tvättas igenom. Dessutom står ju ett halvbyggt garage där ute och längtar efter Johans hamrande... ;) Pappa har snickrat lite nu när vi varit borta men den sista biten panel på utsidan saknas fortfarande. Eftersom solen faktiskt skiner idag så passar det perfekt med lite utomhusarbete, så Johan ska ge sig på det alldeles strax. Jag själv ska åka och handla mat. Gissa om jag saknar kockarna och servitörerna på Le Chiraz (en av restaurangerna vid vårt hotell) just nu?!

Har för övrigt kikat lite snabbt igenom bilderna vi tog under veckan. En sisådär 460 stycken blev det plus några filmer... Det kommer ta en liten stund att välja ut favoriterna, men jag lovar att jag kommer lägga upp en hel del på numo.se sen. So long!

2 kommentarer:

 1. welcome back! det tar alltid en stund att re-klimatiseras! ; )
  later som ni haft det toppen!!!
  hurry up w the photos!!!
  jessie x

  SvaraRadera
 2. Ser framemot bilderna! =)/A-S

  SvaraRadera