Flikar

onsdag 26 november 2008

Fullt ös medvetslös.

Klockan är snart 22:00 och vi har nyss kommit hem. Jag är helt slut, denna veckan har verkligen varit påfrestande och ännu är den inte slut! Jag ska uppdatera er lite om vad som hänt...

Den externa hårddisken: Johan fixade och trixade och efter mycket om och men fick vi över våra foton på CD-skivor. Vi ska egentligen göra en back-up på CD varje månad eller nått, men det blir bara inte av. Nu funkar ialla fall hårddisken som den ska igen, med foton och allt kvar, och det tackar jag min tekniska support (läs Johan) för! :)

Semesterbilderna: Jag har tyvärr inte hunnit titta på dom något alls sen förra måndagen! Det är jättetråkigt, dels för att jag knappt sett dom själv än men också dels för att jag vill visa er som jag vet ser fram emot att få se lite bilder från vår bröllopsresa. Men det har verkligen varit fullt upp med annat sen vi kom hem och så hände ju allt det där med den externa hårddisken också... Man blir så trött ibland. Men så ni vet ialla fall, jag ska försöka få upp lite bilder så fort jag kan!

Merlin: Allt gick bra, eller hur man nu ska säga, i måndags. Det var lugnt och stillsamt, men vi grät förstås en massa. Man var inte riktigt sig själv resten av dagen sen. Såhär några dagar efteråt kan jag konstatera att min hjärna trycker undan hela händelsen och sorgen, som om inget har hänt ungefär. Förmodligen för att jag ska fungera normalt över huvudtaget. Men visst kommer tårarna om jag tänker på honom och att han inte längre finns med oss, det är jättejobbigt...

Vi utökar familjen: Nej, det är ingen bebis på gång men däremot ett husdjur. Jag & Johan har sen en tid tillbaka pratat om att skaffa katt och idag var vi på Katthemmet Kompis i Nybro och tittade på deras katter. Vi är intresserade av en ungkatt eller vuxen katt och genom att skaffa en från ett katthem hjälper vi ju även en övergiven katt till ett nytt hem. Vi har tre stycken kandidater som vi funderar på, så jag får återkomma med hur det går.

Mitt jobb: Imorgon är det möte på mitt jobb och vi ska förhoppningsvis få besked om våra uppsägningar då. Vi är ju fortfarande bara varslade (men vet att vi kommer bli uppsagda) så efter två månader i ovisshet hoppas vi få mer info på detta mötet. Ännu en tung arbetsdag imorgon alltså, men vi får hålla tummarna att facket förhandlat fram en bra deal åt oss.

Nu är klockan 22:26 och jag måste verkligen hoppa i säng nu. Natti natti på er.

3 kommentarer:

  1. Vi har två katter som vi vill bli av med (låter hemskt) men jag tål dem inte till 100% ..blir snorig och nysig titt som tätt. 2 år är dom, jättefina och snälla långhårskatter.Kastrerade och ID märkta. Sen skulle jag gärna vilja att de fick vara utomhus men som vi bor nu går det inte. Nästa år tar vi bort dem annars för jag skulle aldrig klara av att ge bort dem till någon helt okänd för då vet man inte alls hur dom kommer att ha det. /Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Tyvärr bor vi lite för långt ifrån varann annars hade de bara varit för er att hämta dem. =)/A-S

    SvaraRadera
  3. Ja det går ju inte att skicka dom med Posten direkt.. :/ Tips är att lägga upp en annons på blocket så kanske du hittar nån som kan ta över dom där? Eller kolla om du kan hitta något katthem i närheten som kan ta över dom och hitta ett nytt hem åt dom. Du kan också hänga upp en lapp på affären eller hos veterinären så kanske nån hör av sig. Vore ju synd om ni skulle behöva avliva dom.

    SvaraRadera