Flikar

onsdag 22 oktober 2008

Jobb, fåglar och möss!

Johan jobbar på som en galning i garaget, han sätter igång direkt när vi kommer hem från jobbet och jobbar till halv tio tiden. Han tar bara en liten paus för middag. Jag har hjälpt till med lite målning, i övrigt har jag tagit hand om matlagning och alla kökssysslor som kommer däromkring och så har jag varit och tränat.
Idag var vi och hämtade ytterliggare mer virke så i helgen blir det en massa målning för min del...

Tyvärr virrar en massa små blåmesar in sig i garaget och blir stressade när de inte hittar ut igen. Johan har släppt ut säkert en tre-fyra stycken som han hittat i mer eller mindre bra tillstånd där inne. Hälften har säkert dött på kuppen. Vad ska de in i garaget för?

De senaste dagarna har vår musfälla i skåpet under diskbänken fångat ungefär fyra möss. Grymt kan tyckas, men när man hör dom små j*klarna springa i väggarna på kvällen när man ska sova (och veta att de gnager sönder allt som finns där inne) så är det lätt att säga "HA HA!" när man hittar dom i musfällan sen. Man önskar bara att ryktet om vår massmördare i köksskåpet skulle sprida sig i musfarmen så de låter vårat hus vara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar