Flikar

onsdag 4 februari 2015

Nytt i bokhyllan.


För egen del läser jag väldigt lite nu för tiden, senast var det ljudbok i bilen på vägen till och från jobbet och den behövde jag ju faktiskt inte ens läsa. Det är betydligt mer barnböcker som slukas däremot.
Vi läser en saga varje kväll för Alex (och har så gjort sen han var relativt liten) så utbudet i bokhyllan behöver förnyas lite då & då.
I förra veckan beställde vi några nya böcker som vi nu bekantar oss med. De har lagom med text och mycket bilder och det passar oss perfekt.
Det är dock det svåra med att beställa böcker, det är inte alltid man får se hur de ser ut inuti, just hur mycket text och bilder det är. Därför körde jag några säkra kort denna gång och beställde fler böcker av Jan Lööf som vi har sen innan (jag gillar hans bilder också). Men det är samtidigt kul att göra nya bekantskaper, Mamma Mu t.ex. var en hit så den kan det bli fler av framöver.
Nån som har tips på andra bra barnböcker så får ni gärna hojta till!

2 kommentarer:

  1. Leo älskade castor böckerna. Finns några olika, castor syr, castor bakar, laga punka, bygga verktygslåda... Låna på biblioteket först för att kolla om det är nått och köp sen �� barnböcker är ju tyvärr vansinnigt dyrt tycker jag. Jag har fyndat mestadels på loppisar! Kram Anna-lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja barnböcker kostar en hel del och det är sällan jag hittar nån av de vi vill läsa på bokrean tyvärr. Men jag tycker det är bra att läsa sagor, ser det lite som en investering i barnets språkkunnighet. Men ska nog börja kika på loppisar för att fynda mer! Får kika efter Castor-böcker med! :) Kram /Lisa

      Radera