Flikar

fredag 15 augusti 2014

Kvällsljus och hösten på g.

Det blev en kort kvällsfotografering ikväll, jag var bara tvungen att komma ut en sväng och fota i det fina ljuset. Man får passa på liksom, för mörkret kommer allt tidigare på kvällarna.
Sakta men säkert övergår sommaren till höst. Luften är helt annorlunda nu också. Skön dock.
Idag låg IKEA-katalogen i brevlådan när vi kom hem. Jag kollade igenom den en snabbis och fick genast massa idéer i huvudet; för köket, hallen, sovrummet... Gaah! Det är väl kanske också ett säkert tecken på att hösten är i antågande, jag blir "inne-fixar-sugen".
Vi får se vad det kan bli av det. :)

5 kommentarer:

 1. ja, nu känns den underbara sommaren nästan långt borta... På måndag drar "verkligheten" igång igen med jobb för Niklas och skolan för Leo och Elin, men i minnet har vi härliga minnen och självklart ÖLAND!!!!!!!! Kram till er alla! PS. vart är bilden på dig och Johan på er bröllopsdag? var länge sen man fick se en sådan :O)
  /Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna-Lena! Åh, vi har tagit bilder (efter mycket tjat från mig) dagarna runt vår bröllopsdag men de har väl blivit sisådär... Inga man förstorar upp och sätter på väggen om jag säger så. ;) Ska försöka få till en ordentlig bild på lördag för då ska vi snygga till oss för en kväll på stan (får väl återkomma om jag lyckas). :D Ha det så bra nu och kramar till er!

   Radera
  2. va kul med kväll på stan!!! hoppas ni hade trevligt! har du kikat på bilderna du tog på oss i somras?
   Kram

   Radera
  3. Har bara hunnit kika på dom litegrann tyvärr, det har varit mycket annat. Jag har de dock i bakhuvudet och ska tag i dom så snart som möjligt! Kram

   Radera