Flikar

tisdag 28 januari 2014

Å här sitter jag och myser.


Såhär ser det ut hos oss ikväll. Jag slappar i soffan med datorn i knät, dricker te, äter lite choklad och njuter av värmen från braskaminen. Alex sover och Johan tränar. Räkningarna är betalda och ännu en hög kläder har tvättats och körs nu i torktumlaren.
Konstaterande: Den annars så långa månaden januari är snart slut, vad hände? Och jisses vad kläder jag (ok, tvättmaskinen) måste tvätta sen Alex började dagis!

Vintern har (äntligen?) kommit till Öland nu med. Snö har vi, fast inte så mycket här på östra si´n. Jag tror den ostliga vinden blåst över snön till västra si´n för där har de mer. ;)
Det blåser rätt mycket så det är inte ett dugg skönt att vara ute. Trots det var jag faktiskt ute på en löparrunda i söndags. Jag skulle aldrig ge mig ut på en löparrunda själv denna årstid men när man har sällskap av andra blir det så mycket lättare. Är så himla glad för att jag kommit igång med träningen igen!
För övrigt klurar jag & Johan en del inför en kommande renovering här hemma. Men mer om det blir det i ett kommande inlägg. ;)

1 kommentar:

  1. Åh så spännande med renovering, ska bli kul att få veta vad nästa projekt blir.
    /Anna-Lena

    SvaraRadera