Flikar

tisdag 2 april 2013

Tänder (och våren?) på g!Sist Alex var sjuk var vid nyår, nu tog han tillfället i akt när nästa storhelg kom på intågande. ;)
Helgen har mestadels spenderats i hemmets lugna vrå med en febrig liten kille som inte alls varit sitt vanliga glada och mattokiga jag.
Uscha, det är inte kul att se sin lilla älskling må dåligt alltså. Gör ont i hjärtat på en.
Det verkar dock som det är tänder på g som spökar, han är svullen i tandköttet i överkäken så det är inte konstigt att han mår som han gör och inte sover så bra. :(
Nu har han dock varit feberfri i två dagar (har bara blivit lite varm på kvällarna) så jag håller tummarna att tänderna snart spökat färdigt för denna gång.

Påtal om nått helt annat så spanade jag nyss in väderprognosen och såg sol och plus-grader de närmaste dagarna. Hoppas, hoppas det är våren som är på g!

1 kommentar:

  1. Vilket underbart foto på er lille kille här nedanför!! Så söt! Men inte roligt med tandvärk, det är verkligen hemskt, hoppas att de kommer upp snart! Min tös har haft 8 tänder länge men nu kliar och ömmar det så fler är nog på gång, de jobbiga stora där bak :( Ha det så bra och hoppas vi får vår nu!!!

    SvaraRadera