Flikar

tisdag 26 mars 2013

Organiserat kaos.

Vi har en tvättstuga på ca 6 kvm och där samsas allt från tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare och tvättkorg till kattlådan, återvinning, pant-flaskor och allehanda smått & gott.
Alltså en liten yta som ska rymma mycket. Går det att ha något annat än ett organiserat kaos därinne?
Hittills, nej.
Men vi försöker få ordning på kaoset, så gott det går!
Nyligen bytte vi ut hyllan vi haft därinne mot hyllplan på konsoler. Blev mycket luftigare och vi fick dessutom mycket mer förvaringsutrymme (vilket vi verkligen behöver med tanke på all "skit" som ska få plats därinne).
Men har man öppna hyllplan vill man ju gärna ha det lite snyggt & städat med.
Jag ränner ju i tvättstugan en del, dels för att ta hand om tvätt men vi har även skötbädden därinne och det byts ju en del blöjor... Och då är det ju trevligt om det kan se lite städat ut när man kommer in.
Jag har införskaffat några lådor, utöver de vi redan hade för återvinning, för att inte ha massa smått liggandes överallt.
Man kanske skulle piffa till lådorna lite, för att få en mer "clean look"? Och fixa nån snygg lösning till toapappret, hushållspappret och kattsanden (nu tänker jag högt)?
Mm, tåls att tänka på. To be continued i tvättstugekaoset alltså. ;)

PS. Som ni ser har jag gått loss med min dymo i tvättstugan. Tycker de där svarta etiketterna blir så snygga alltså. :) DS.

2 kommentarer:

 1. Smart och skönt med sådan ordning!!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Glad att du använder DYMO för att skapa ordning i vardagen.

  Med vänliga hälsningar,

  Denitsa Stoyanova,

  DYMO Support

  SvaraRadera