Flikar

onsdag 6 februari 2013

Babysim.


Alex och jag har de senaste fem veckorna gått på babysim i simhallen i Kalmar.
Första gången var förstås nervöst, hur skulle han reagera på den stora bassängen och den nya miljön?
Men det gick galant. Alex plaskade med händerna och sparkade med benen i vattnet.
Verkade tycka det var jättekul och blev inte alls rädd trots att han plaskade så han fick en massa vatten i ansiktet. :)
Men sen har det gått sämre. Han har blivit ledsen när vi kommit till bassängen eller under "lektionen" så vi fått gå upp tidigare. När vi badat är det inte samma plaskande och sparkande som första gången.
Han verkar inte vara så intresserad utan vill mest bara ha något att bita i.
Att duscha efteråt har inte varit att tänka på så istället har vi badat och tvättat av oss hemma.
Det är aldrig några problem att bada honom hemma och han plaskar ner halva badrummet när han sitter i badbaljan så att plaska verkar han ju tycka är kul. ;)
Så nu står jag i valet och kvalet. Ska vi prova en gång till eller ska vi skippa resterande tillfällen (det är fem gånger kvar)?
Simhallen finns ju alltid kvar att prova igen senare och så länge kanske vi ska nöja oss med badkaret eller badbaljan hemma.
Hmm, ja det lutar åt att skippa babysimmet men vi får nog ta helgen till att bestämma oss definitivt.

1 kommentar:

  1. Oj vad tråkigt att det gått "sämre och sämre" så att säga. Men kanske gör ni rätt i att lyssna på honom och pausa lite, som du säger så finns ju alltid simhallen kvar. Jag har lite dåligt samvete för att vår lilltjeja inte ens fått prova simhallen en enda gång hittills, det har liksom inte hunnits med. Ha det bra!

    SvaraRadera