Flikar

lördag 21 januari 2012

2011.

Kort sammanfattning av 2011.

Teleborgs slott i Växjö.

Årets överraskning: Johan hade lovat mig en helg i Karlskrona med övernattning på hotell. Mys tänkte jag och så åkte vi iväg. Halvvägs till Växjö kom jag på att detta var ju inte vägen till Karlskrona! :)
Det blev ingen övernattning på hotell i Karlskrona utan på ett slott i Växjö! Hur coolt som helst och kan absolut rekommenderas. Jag vill gärna åka tillbaka fast under våren eller sommaren nästa gång, vill gärna se parken och omgivningarna i grön skrud också.


Årets inköp: I mars fick jag äntligen min 30-års present till mig själv, en sprillans ny Pentax K-5 och ett sprillans nytt objektiv! Åååh så kuuul! :) Det var dags för mig att att uppgradera från min gamla systemkamera så den sålde jag vidare. Blev, för övrigt, både bröllopsfotografering och bebis/familjefotografering med den nya kameran under 2011.


Årets shoppingrunda: Efter ca 10 år återvände jag till Ullared, denna gång med mamma och Anna. Vi hade en supermysig liten roadtrip med övernattning och shopping. Lyckades hålla i plånboken rätt så bra och köpte inget onödigt bara för att det var billigt. ;) Hoppas på repris 2012 tjejor!


Årets äntligen: Kalmar FF:s nya hemmaplan Guldfågeln Arena invigdes och det blev plötsligt roligt att se fotboll live i Kalmar igen! Självklart var hela familjen och såg när AIK kom på besök för att möta Kalmar FF. För vi är ju AIK:are hela högen. :) Ja, förutom Annas sambo Gusten som är Djurgårdare (??) och Johan som verkar lite tveksam till vad han ska heja på. Eller om han ska heja överhuvudtaget. Men kanske hejar han på Kalmar FF (??). Hursom. Det var kul att äntligen få se AIK live, istället för på TV, så det kommer garanterat bli repris när de ska möta Kalmar FF 2012. Eller hur pappa!? :)


Årets nya intresse: Var ju egentligen Johans, men som hans andra hälft så dras man ju med. ;)
Segling var nya grejen sommaren 2011 och det var verkligen en helt ny upplevelse, jag har aldrig seglat förut. Johan blev helt fast och ville köpa segelbåt, jag var mer tveksam och bromsade hans planer (kompletterar varann bra på det viset ;)). Jag hängde med på två segelturer och Johan var ute på några fler. Än äger vi ingen segelbåt, vi får se vad som händer i framtiden. ;)


Årets nya familjemedlem: En stor grej hände i somras. Jag blev moster! Min älskade syster Anna fick en ljuvlig liten dotter tillsammans med sin sambo Gusten. Jag & Johan blev dessutom faddrar till denna lilla tös så vi ska minsann se till att lära henne aaaaallt vi kan! ;)

30 år gamla och 3-årig bröllopsdag 2011.

Årets gamlingar: Både jag & Johan fyllde 30 år så det var mycket firande. Förutom att fira på våra födelsedagar så slog ihop till en gemensam 30-års fest under sommaren. Mycket folk, mycket mat, mycket presenter och mycket trevligt! :)


Årets renovering: 2011 drog vi igång en bamserenovering av huset, en sån man bara gör en gång. Eller åtminstone en gång/hus man äger. ;) Hela taket rev vi bort och byggde upp allt från scratch. Nytt, nytt, nytt och huset blev tätare och varmare. En hel del "pyssel" återstår så det blir fortsättning 2012.

Inga mer glasögon, tack!

Årets makeover: Jag tröttnade på mina glasögon och gjorde något så läskigt som en ögonlaseroperation. Ja, det var läskigt. Nej, operationen gjorde inte ont. Ja, ögonen var irriterade och besvärliga efteråt. Men. Det var sååå värt det och jag är sååå nöjd!

Årets berg-och-dalbana: Ja, det är livet i ett nötskal. Ibland går det uppför, ibland är man på topp och ibland går det nerför i hiskelig fart. Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att året började inte på topp men avslutades på topp. Det vände och blev bättre. :)

Nu tackar vi 2011 för det som varit och ser fram emot ett toppen-år 2012!

2 kommentarer:

  1. Självklart ska vi se Gnaget i år igen, känns som mina svärsöner egentligen är "gnagare" men behöver en knuff ut ur garderoben bara ;)//pappa

    SvaraRadera
  2. härligt att läsa och se erat år! Detta år blir nog det bästa på länge tror jag allt!!! KRAM till er alla

    SvaraRadera