Flikar

onsdag 10 augusti 2011

Finns det hjärterum...

Favoritsovplatsen; uppe på vitrinskåpet....Så finns det stjärterum. Ett motto våra kissar lever efter i allra högsta grad. ;)
Stackarna är inte så förtjusta över att husse & matte bjudit hem folk (läs: snickare) som  hamrar, sågar och väsnas i största allmänhet om dagarna så de flyr fältet på morgonkvisten och kommer inte hem förrän framåt kvällen.
Men det är nyttigt för dom, de måste lära sig att andra människor än husse & matte faktiskt också går att umgås med och dessutom börjar Lill få lite hängbuk så hon behöver ut och röra på sig lite. ;)
På grund av "kattjäveln" (katten som härjar här i byn och sätter skräck i bl.a. våra katter) har ju inte Lill vågat vara ute så mycket i vår och sommar så hon har gått och blivit lite rund om magen, pluttan...
Igår hade hon tydligen lite närkontakt med den dessutom. Johan hörde att det var bråk i ladan och gick dit, när han öppnade porten mötte han "kattjäveln" som nästan flög ut och efter kom Lill. Kanske har hon sagt ifrån nu?
Hoppas verkligen det, men tyvärr tror jag inte det för den här katten är helt galen och slåss mer än gärna mot andra katter. :/

Påtal om något helt annat nu.
Takbygget går framåt men det finns inte något att visa för er här i bloggen än för taket är helt täckt av presenningar så jag vet knappt själv hur det ser ut.
Säkra källor säger dock att vi numera har ett tak på framsidan igen. Det är "bara" takpannor, vindskivor m.m. som ska upp för att det ska vara komplett. Men först ska det nya taket (inkl takstolar m.m.) till kupan byggas och sättas upp. Då kommer man äntligen få se början till husets nya look!

1 kommentar:

  1. Va sota de ar katterna! Bra att de trivs sa bra ihop! Kramis

    SvaraRadera