Flikar

fredag 29 juli 2011

30 + 30-års fest!

Den vackra och ljuvligt doftande buskrosen
Crown Princess Margareta.

Marschallklot från Alséns.
Barkaret.

I lördags hade jag & Johan gemensam 30-års fest. I efterskott för mig eftersom jag fyller i januari och i förskott för Johan då han fyller i december.
Garaget var festpimpat, långbord stod dukat, vi serverade buffé och dricka från barkaret.
Barkaret ja, en sån simpel men smart idé (tack för tipset Sara & Andreas)! I brist på kylskåp köpte vi massa is från den lokala fiskhandlaren och fyllde vårt gamla badkar.
50 kr gick det på vilket ju är typ noll och ingenting om man jämför med att köpa ett kylskåp eller dricka fesljummen öl/vin/cider/läsk/vatten. ;)

Vi lät även våra gäster tävla i tre-kamp med kubbturnering, luftgevärsskytte och musikquiz.
Det blev en mycket trevlig kväll och vi fick både blommor och paket i gemensamma 30-års presenter från våra kära vänner.
Stort tack för allt, alla som var med!

PS. Note to self: Tips inför nästa stora fest (när vi fyller 40?). Hyr in serveringspersonal!
Det blir så mycket trevligare om man kan sitta och umgås med sina vänner i lugn och ro, istället för att springa fram och tillbaka med mat och annat. DS.

4 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! :-)
  Själv passerar jag 30-års strecket i februari nästa år! Känner inte av någon begynnande kris ännu, men det kanske kommer?! Kramar

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen barkaret!! //Lillasyster

  SvaraRadera
 3. Grattis till er båda i för/efterskott! Verkar ha varit en trevlig fest ni hade, och så himla smart med barkaret! Jag fyllde ju mitt med snö för ett par vintrar sedan, men det var ju inte för att jag skulle ha fest utan för att tömma balkongen... :D

  SvaraRadera
 4. Perfa! Tack sa jattemycket! Vi hade ju jattekul! :)
  Hoppas att presenterna passade ocksa och att ni kan hitta pa nagot roligt med upplevelsen nu nar ni inte vill se lejon pa nara hall! Och seglingsupplevelsen var ju en hit sa det var ju bra!!
  Kramisar
  PS. Badkarsideen var ju oslagbar!

  SvaraRadera