Flikar

onsdag 4 maj 2011

Ullareds-besök!Efter ca 10 år återvände jag i söndags, med lillasyster Anna och vår kära mor, till shoppingmekkat Gekås i Ullared.
Det har blivit större, men var sig ändå likt.

Vi spenderade ett par timmar med shopping på söndagseftermiddagen, lite lagom för att både hinna fynda och kolla in de olika avdelningarna på varuhuset.
Sen körde vi till Gekås Stugby & Camping, som ligger bara en liten bit från varuhuset, där vi hyrt en liten stuga för natten (400kr/natt för en fyra-bäddars stuga, kanonpris ju!).
I måndagen var vi uppe i ottan för att spendera ytterligare ett par timmar med shopping innan vi begav oss hemåt igen runt lunchtid.

Jag var faktiskt ganska duktig i att hålla i plånboken, det blev inte en massa "onödigt" shoppande, men jag fick med mig en hel del fynd hem ändå.Jag köpte nya lampor till vardagsrummet t.ex. Det fanns jättemånga snygga lampfötter och lampskärmar (jag hade nog kunnat köpa nytt till hela huset) så jag stod och velade länge innan jag tillslut tog den här kombon. Tycker det blev jättebra så jag är riktigt nöjd!
I övrigt köpte jag bl.a. lite kläder, fotoramar och soffkuddar.

Det var en riktigt härlig mini-resa. Inget stressande, inga köer, massa shopping och underbart sällskap!

Tack bästa Anna och mamsi för dessa två dagar. Det får vi göra om! Puss!

1 kommentar:

  1. Tack själv kära syster! Mkt lyckat så det måste vi göra om tycker jag. :)kramar lilla syster

    SvaraRadera