Flikar

söndag 17 april 2011

Utomhusmys!

Emil och Lill har börjat göra oss sällskap när vi är ute i trädgården och påtar.
I lördags t.ex. höll de koll på mig medan jag rensade bland hallonbuskarna...


Först satt de båda på stenmuren men plötsligt hoppade Emil upp på fågelholken längst ner på laduväggen. Därifrån hoppade han vidare till fågelholken högst upp...


...För att tillslut hoppa upp på taket. Hmm, ja det är inte första gången Emil är uppe och utforskar världen på hög höjd så jag blev inte så förvånad.


Från taket är det inte så långt ner till marken så jag visste att han kunde ta sig ned utan problem (and so he did...busfröet!).


Väl nere på marken igen la han sig nedanför valnötsträdet och spanade lite (på lagom avstånd för att hålla koll på mig och den läskiga skottkärran).


Lill föredrog också när Emil var nere på marken igen. Då kunde även hon lägga sig ner och spana läget lite.

Det är så himla mysigt att se dom utomhus där de kan springa av sig och busa utan man behöver oroa sig för att de ska springa sönder något (en del krukor på fönsterbänken har ju åkt i golvet vid deras framfart) och där det inte spelar någon roll var de kloar.
Framförallt så ser man ju att de mår bra och älskar att vara ute!
Och det är ju helt förståeligt, för vem njuter inte av att äntligen få kunna vara ute utan att frysa halvt ihjäl, efter denna långa vinter!? :)

1 kommentar:

  1. Helt ljuvliga foton på dina missar!! Så fina de är. Men hihi vad jag skrattade åt fotot med Emil uppe på fågelholken! Jösses! Där lever fåglarna farligt ;) Att han bara tog sig upp där!

    Alla våra 4 är också ute nu om dagarna och precis som dina så är våra med oss mycket när vi fixar i trädgården. Det är en lycka att se dem njuta!!

    Ha en skön vecka nu.
    Kram Veronica

    SvaraRadera