Flikar

onsdag 23 februari 2011

Tulpan photoshoot.

I brist på vår utomhus (-13 grader här på Öland idag, dock strålande solsken och blå himmel) har jag köpt hem lite vårig, grön och skön fägring i form av tulpaner.De fick rycka in som modeller i min lite snabbt ihopslängda fotostudio (=vit tygpåse på matbordet) idag.
Åååh vad jag längtar efter att få komma ut, krypa runt på knäna med kameran i högsta hugg och fota vårblomster och annan härlig natur!!
Jaja, så länge får jag "taga vad jag haver". Det funkar rätt fint det med.

4 kommentarer:

 1. Gillar dina tulpanfoton! Nej egentligen brukar man ju inte ha mycket energi så här års och längan efter våren vara stor.. men jo, vi har fått upp någon märklig fart här. Gissar att det är det roliga med ett helt hus att fixa i som gör det! På ett sätt vill jag göra massor nu, jag har så mycket idéer, men på ett sätt vill man ju ha lite roligt kvar också ;)

  Fast hehe, med hus tar väl projekten aldrig slut?! Tack för dina tips om hur ni gjorde med era katter. Jag glömde nog svara dig, är så himla snurrig nuförtiden. Jag skyller på sömnbristen ;)

  Ha en skön vecka nu! Snart är det mars och snaaart kommer våren, hoppas vi!!

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Googlar efter en vacker tulpanbild till min svägerskas begravningsprogram och hittar din fina bild med vit tulpan. Skulle du tycka att det var ok om jag använder denna bild?

  Mvh
  /Karin Larsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Karin! Vad roligt att du gillar min tulpanbild. Visst får du använda den till begravningsprogrammet. Jag beklagar sorgen. Mvh /Lisa

   Radera
  2. Tack så mycket. Jag tar hjälp av en kompis att göra programmet och det kommer att bli jättefint med denna vita tulpan som bakgrund.

   Mvh
   /Karin

   Radera