Flikar

söndag 5 december 2010

Vinter!

Det har varit dåligt med bloggande här den senaste tiden, tycker jag, och även om jag tänkt skriva ett par rader vid flertalet tillfällen så har det helt enkelt inte blivit av.
Ja förutom förra inlägget då, som jag lyckades knappa ihop på min nya leksak. :)
Men nu sååå!


Lill föredrar att sitta inne i värmen och spana ut när det är såhär kyligt.

Det har varit ett evigt snöande den senaste tiden så snötäcket ligger tjockt. Inte så vanligt i denna delen av landet såhär års sägs det men jag tycker det är mysigt, ialla fall så länge vägarna är farbara.
Hoppas snön ligger kvar till jul nu också!

Idag var jag & Johan ute på en promenad i vinterlandet. Vi konstaterade att det är lustigt hur mörkt det kan vara ute mitt på blanka dagen, trots all vit snö.

Vi gick en runda här hemma som till 2/3 består av asfalterad bilväg och resterande 1/3 är en traktorväg över ängar och åkrar.
Med andra ord var det inga problem att ta sig fram den första biten men när vi kom till traktorvägen var det plötsligt oplogat! Inte så oväntat kanske, men vi hade hoppats på det bästa. ;)


Det blev ett rejält gympass för benen; ca 1 km vandring i 3-4 dm snö var riktigt tungt!


Men vi kom hem tillslut! Puh! Får se om det resulterar i någon träningsvärk i morgon. Kroppen hittade säkert några gömda, otränade muskler där någonstans under promenaden. ;)


Home sweet home, just nu med vitt täcke.

Nästa vecka ska jag försöka köpa födelsedagspresenter (både Johan och Annas sambo fyller år nästa helg), klämma in ett besök på IKEA, äta julbord tillsammans med Johans jobb och till helgen blir det alltså full rulle med kalas i dagarna två. Och så ska man ju hinna jobba också...
Det är inte lustigt att veckorna går så fort! :)

Ha de gott!

1 kommentar:

  1. Tänk så vackert det skulle vara om taken var vita jämt ;) Ert hus ser så mysigt ut!

    Kram Veronica

    SvaraRadera