Flikar

tisdag 19 oktober 2010

Målgång!

Ääääntligen är racingsäsongen över för i år. Det har visserligen varit roligt att vara iväg några helger, en del spännande race och jag har fått öva mycket på att fota racing förstås.
Men, det har ju sina nackdelar också. Racing tar t.ex. en hel del tid och kostar en del pengar att hålla på med (ja, trots sponsorer).
Grabbarna gillar dock sina leksaker (läs: bilarna) och då ställer vi (fantastiska och underbara som vi är ;)) fruar upp på det.


Mannen, myten, legenden. Johan i full racingmundering.

Nästa år har Johan och Zandy tänkt byta de korta racen mot att köra långlopps-race istället. Det innebär att vi går från 15-minuters race till 6 timmars race... Puh!!
Fördelen är att de då kommer dela bil (man kör halva racet var) vilket bl.a. innebär mindre mekande i verkstaden (förhoppningsvis) då de bara har en bil att underhålla.
Nackdelen, som jag ser det idag, är att det är just 6 timmars race. Hur roligt är det att kolla på?!
Jaja, vi får väl se hur säsongen 2011 ter sig. Förhoppningsvis kommer vi ha vår husbuss klar tills dess och då har vi ju boendet med oss till racingbanan varje tävling vilket är väääldigt smidigt.


Till salu x 2.

Så om ni känner någon eller kanske rentav själv är på jakt efter en Volvo S40 att köra i Volvo Original Cup med under 2011 så har vi alltså två fin-fina bilar till salu!
Det är bara plattan i mattan och sen är det race on! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar