Flikar

söndag 21 februari 2010

Tom i bollen.

Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, men jag känner ingen inspiration till att göra något alls. Jag vill mest bara vara hemma och göra ingenting.


Vackert, ja, men jag är trött på snö nu.

Är det vädret kanske, all snö och kyla, som får mig att vilja gå i ide? Eller är det kanske helt enkelt så att det är mitt nya jobb som tar all min energi just nu?
Vad det än är så känner jag mig så tråkig.
Bloggen tar stryk den med. Jag vill inte sluta blogga men hittar liksom inte orden när jag sätter mig ned för att skriva. Det är väldigt frustrerande!

Min allmänna slöhet till trots så fick jag ett plötsligt infall i fredags och bokade in mig & Johan på premiären av "Shutter Island" (med bl.a. Leonardo DiCaprio). Den var jättebra så den kan jag rekommendera.
I övrigt har det inte hänt så mycket i helgen. Jag passar på att ta igen mig, nästa helg åker vi nämligen till Berlin där vi ska fira min ena svägerska som fyller 30 år! Ska bli jättekul!


Gillar kontrasterna i färgerna. Skönt att fotograferandet kan pigga upp mig.

Nästa vecka är det dessutom dags för femte bilden i min utmaning "Ett motiv - en bild, sex månader". Näst sista bilden som ska upp nu och jag har en känsla av att vi lär få se snötäckta landskap de två återstående månaderna också. Men man ska aldrig säga aldrig, en värmebölja kan ju dra in över Sverige så all snö har smält i slutet av mars.
Man kan ju alltid hoppas. ;)

6 kommentarer:

 1. Tror inte du är ensam om att gå i ide. Kunde nog önska mig en tillvaro som björn just nu.. Fint med påminnelsen, det lär bli en vit kvadrat ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jo nog skulle jag vilja gå i idé. Det är SÅ mycket motstånd till allt som skall göras, för det är så mycket som skall göras innan man kan göra det som man ska göra. (skotta, skrapa, palta på massor av kläder mm. och bara att ta sig ut på vår lilla gata är ett äventyr)
  För din del är det kanske en kombination med att du har mycket omkring dig som är ny på din arbetsplats och det tar nog ett tag innan man är helt hemma i kläderna + vintern.
  Men snart så är det vår. Säger som Mia nästa bild lär bli en vid kvadrat.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Tro inte annat än det blir vinterbilder de två kommande bilderna i vinterutmaningen. Försvinner snön i april är det bra.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där! Ingen energi, och inspirationen och idéerna tryter. Bara att hoppas att det blir bättre till våren!

  SvaraRadera
 5. Så kul att åka till Berlin! Ni lär få en kanonhelg tror jag.

  På eftermiddagspromenaden idag gick jag förbi Rothoffsparken där jag fotar min månadsbild till din utmaning. Jag har redan börjat fundera på hur sjutton jag ska ta mig till rätt läge för att kunna fota den här månaden. Senaste snöstormen har krånglat till det ordentligt. Det var ju svårt redan förra gången att ta sig till rätt ställe, den här gången får jag nog gå dit utan Higgins. Det finns inte en chans att han ska kunna ta sig in där. OM det nu inte blir plötsligt töväder och sommar på en gång, men det verkar inte troligt. :D

  SvaraRadera
 6. Inte så konstigt om du är energifattig nu!! Det är ju jättestor omställning att gå tillbaka till att jobba efter att man varit hemma ett bra tag. Det tycker jag tar någon månad att vänja sig vid igen. Särskilt för bollen :)

  Eller kanske du får göra som jag gjorde idag, köpte lite vitamin och mineraltillskott och pigga till dig! särskilt D-vitamin blir man lätt lite deppig utan, men pigg utav och det får vi ju inte särskilt mycket på oss nu inte! (solen)

  Vad spännande med Berlin och 30-årsfest! Det kommer nog bli riktigt skoj och ett roligt avbrott i vintervardagen.
  Hehe jadu, det blir nog mest vita foton för alla under första tiden av vårteckensutmaningen, men då blir kontrasten desto större under våren! Jag planerar vad jag ska så i mars som tröst i längtan efter våren ;)

  Ha det så bra!
  Kram Veronica

  SvaraRadera