Flikar

torsdag 26 mars 2009

Det sa bara swooosh!

Sjuttsingen vad veckorna går snabbt! Redan fredag imorgon och det är som vanligt på fredagar nu för tiden; både tråkigt och skönt på samma gång.
Tråkigt p.g.a. de senaste månadernas fredagstradition på jobbet: en eller flera kollegor slutar och vi håller en s.k. avtackning. Det blir ett litet tal av chefen, en present utdelas och sen blir det fika till kaffet. Kunde ju varit mysigt och roligt om det inte vore för att vi är kickade allihopa och därför tvingats söka oss vidare... :/ För oss som är kvar och ser hur tomt det börjar bli bland kontorsmöblerna blir det jobbigare för varje gång.
Imorgon blir det extra tungt då en av mina "bästisar" på jobbet arbetar sin sista dag. Hon går i och för sig hem för att hon ska ha bebis snart, men nu kommer ju inte vår arbetsplats finnas kvar efter hennes mammaledighet och det gör förstås avskedet extra tungt. Vi kommer träffas privat istället så det är ju inget hej då för alltid som tur är men det kommer säkerligen fällas en del tårar ialla fall.

Som tur är har jag något trevligt att se fram emot efter arbetsdagen ialla fall. Jag & Johan har nämligen bokat bord på Stekhuset! De har jättegott och fint grillat kött så det kommer bli suupergott! Det var länge sen vi var ute och åt middag på tu man hand så det blir mysigt.

Idag har det blivit lite shopping gjord men jag handlade för presentkort så jag behövde knappt betala något alls. Sånt tycker vi om!! :) Det blev en burk till Emils kattmat och en ordentlig gjutjärnsgryta från Le Creuset. Den senare blev en bröllopspresent då den inhandlades med presentkort vi fick när vi gifte oss. Fina va?! :)


1 kommentar:

  1. JÄTTE fin burk och gryta!!! Hoppas ni får en trevlig helg och mysig kväll ikväll!

    SvaraRadera