Flikar

lördag 31 januari 2009

Fredag natt.


Gillar inte att skriva få och långa inlägg men denna veckan har verkligen varit knökfull så bloggen har fått ligga åt sidan. Nu är ialla fall helgen här vilket brukar betyda lite mer ledig tid.

Som jag berättat om tidigare så har hemsidan arbetsgivaresokes.se tagit mycket tid men nu är jag nästintill klar och kan släppa den och satsa på mitt egna jobbsökande istället. Det har jag tänkt få avklarat i helgen så nästa vecka inte ska bli lika stressig som denna.
Skidkläderna är också fixade nu så där har vi ännu en punkt att pricka av i "to-do-listan".

Vi kör en Emil-update!
Idag när vi kom hem hittade vi honom instängd i vårt sovrum. Han hade lyckats få igen dörren så pass mycket att han inte kunde få upp den igen. Vi vet inte hur länge han varit instängd men förmodligen ett bra tag för rätt snart märkte vi att han bajsat i Johans säng (duktig kille, inte i mattes säng ;)). Som tur var hade överkastet och täcket tagit smällen och de är ju bara att slänga in i tvättmaskinen så ingen större skada skedd. Stackars lillkillen, hoppas han lärt sig en läxa och slutar busa med dörrarna hädanefter...

Nu för tiden låter Emil oss klappa honom lite på kvällarna, när han är trött och ligger och halvsover i soffan. Då är det rätt skönt att bli kliad lite under hakan och gosad med, har han kommit på. Och husse & matte tycker det är myspys med! :)

3 kommentarer:

 1. va kul att Emil börjar bli mer oblyg. Sen kommer ni ha honom på er hela tiden och han kommer aldrig vija att ni ska sluta klia honom :O)
  Jobb-sidan va jätte fin, väldigt proffsig.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt och mysigt!

  Istället för att man haft ett djur som Älskar en av ren självklarhet då den är berondes av en, så kommer eran lille Emil att låta er gosa med honom för att han litar på er och kommit att Älska er! =)

  Håller med, jobbsidan är skit bra gjord!
  Vad händer med mat bloggen då? Jag har då inte fått några inlägg trots att jag prenumerar =)

  Ha nu en bra vecka!
  Kram kram annapanna

  SvaraRadera
 3. Hmm, konstigt? Vi fyller på med ett nytt recept i veckan, jag skrev ett igår tex. Har du fått nått meddelande om det? Vet inte riktigt hur det funkar det där med att prenumerera på inlägg??

  SvaraRadera