Flikar

onsdag 1 oktober 2008

Tråkigt besked idag.

Sen en tid tillbaka pågår en omorganisation på mitt jobb och vi har spekulerat mycket runt vår framtid och vad som väntar oss i och med detta. Idag hölls det informationsmöte och vår VD och personalchef var på besök. Redan när vi fick veta vilka som skulle hålla i mötet hos oss i Kalmar misstänkte vi det värsta, på de andra orterna var det nämligen lite "lägre stående" chefer som höll i mötena.
Klockan 13 idag fick vi tillslut svar på våra farhågor. Under 2009 kommer verksamheten i Kalmar förflyttas och därmed stängs vårt kontor ned. Det var alltså som vi misstänkte, men ändå så tungt att få det svart på vitt. Än så länge vet vi inte hur länge vi kommer få jobba kvar för det förhandlas det om fortfarande. Förhoppningsvis får vi det beskedet i början av november.

Så det är en riktigt tung dag idag, och hösten kommer inte bli speciellt rolig. Ska jag vara ärlig så känns det som att det kommer bli ett jävla helvete framöver. Men så känns det idag. Om en vecka kan det kännas annorlunda. Det kommer gå upp och ner. Ni får helt enkelt stå ut med mig.

1 kommentar:

  1. tråkigt för er... hoppas dom förhandlar sig till nått bra!

    SvaraRadera