Flikar

onsdag 17 september 2008

Gymmet och jag.


Vi är nya bästa polare, gymmet och jag. För jag har nämligen tagit tag i mitt liv och börjat träna. Det har inte varit någon mjukstart heller, utan det har varit träning fem dagar de senaste åtta dagarna. Min stackars kropp, som inte hållt igång sen i våras då jag löptränade, har skrikit av träningsvärk hela tiden. Men så skönt det har varit ändå! Att äntligen komma igång; få upp konditionen, träna musklerna och bränna fett! Yeah, det tycker vi om! ;)
Jag tränar gym, easyline och innebandy (med jobbet). Nu håller jag bara tummarna för att jag inte ska åka på nån förkylning (igen) som gör att jag måste ha uppehåll med träningen, det vore riktigt surt nu när jag äntligen fått upp ångan!

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt att röra på sig! Det gäller bara att komma igång. Själv har jag börjat ta långpromenader med barnvagnen och jag har lovat mig själv att jag nu ska ut och gå varje dag minst 45 min. Blir mest att man är inne annars. Idag var jag ute några timmar med en kompis. Känns att hösten är här, frisk men skön luft! Kramar

    SvaraRadera
  2. Låter som en bra plan, att gå ut en runda om dan. Inte bra att bara sitta inne. Dessutom är det så skönt med frisk luft ju! :)

    SvaraRadera